Arvolista Oy

  • Arvolista Oy on Facebook

Sävytetyt laudelaudat

Valmiiksi käsitelty kuusilaude - kun haluat jotain muuta kuin valmiita elementtiratkaisuja!

Valmiiksi käsitellyn laudelaudan etuna käsittelemättömään verrattuna on sen huoltovapaus ja pitkäikäisyys. Käytössä riittää normaali pesu, eikä pesun jälkeen tarvitse huolehtia uudesta suojakäsittelystä. Kun käsittelet lauteen sahauspäät laudesuojalla, estät laudelaudan pään halkeamisen käytössä. Jälleenmyyjiemme kautta on saatavana käyttämäämme sävytettyä saunasuojaa, jos haluatte käsitellä päät saman sävyisellä suojalla kirkkaan sijaan. Huom! Vähittäismyynnissä olevaa saunasuojaa ei saa käyttää lauteiden käsittelyyn, joten sahauspäiden käsittelyn yhteydessä pyyhi istuinpuolelle mennyt aine välittömästi pois.

Pintakäsittelyaine on koostumukseltaan sama kuin saunapaneeleidemme pintakäsittelyaine, tuote on siis M1-luokiteltu, turvallinen tuote.

Koko: Kuusilaude 28x95 tai 28x120 L=2400, 4 kpl/pkt

Kapea laudepuu valikoimassa tervalepän sävyisenä sekä ruskeana, mokkana, harmaana että mustana. Leveä laudepuu on valikoimassa puuvalmiina, harmaana, mustana ja mokan sävyisenä.

Tuote on suositeltavaa asentaa sydänpuoli pintaan päin. Viivakooditarra on tuotteen alapinnalla, näin pintapuoli on helpompi tunnistaa asennettaessa.
© Arvolista Oy | Site Engine By Megative Tmi