Arvolista Oy

  • Arvolista Oy on Facebook

Yritysinfo

Arvolista Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, päätoimialana sisustuslistojen valmistus ja tukkumyynti. Tuotteidemme korkean laadun takaa vankka ammattitaito. Tunnustuksena vahvasta osaamisestamme olemme vuonna 2011 saaneet tunnuksen Kouvolan kaupungilta (vuoden yritys) sekä Suomen Asiakastiedolta (maakunnan vahvin yritys). Kiitos kuuluu ensisijassa osaavalle henkilökunnallemme sekä hyville asiakkaillemme, yhteistyössä pääsemme hyviin tuloksiin jatkossakin.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laaja mallisto puulistoja sekä valmiiksi käsiteltyinä että puuvalmiina, mm. boordi-, koriste- ja johtouralistoja - näillä saat kauniin ja viimeistellyn ilmeen kaikkeen sisustukseen. Raaka-aineena tuotteissamme on mänty sekä ulkomaiset jalopuut, paneeleissa kuusi. Maalatut listat valmistetaan täysin oksattomasta, sormijatketusta männystä. Maalauslinjallemme on asennettu Suomen ensimmäinen listavalmistajalle räätälöity kameravalvontajärjestelmä. Kamerasilmä tarkastaa maalauslinjalta tulevien valkoiseksi maalattujen tuotteiden laadun ennen pakkausta.

Toiminnassamme luotamme laatuun: osaava henkilökunta ja ammattitaitoinen alihankintaketju, ajantasalla oleva tuotantolaitos ja tuotekehitys yhdessä asiakkaidemme kanssa takaavat loppukäyttäjille valmiiksi mietityt ratkaisut sekä uudisrakentamiseen että remontointiin.

Tuotteitamme löytyy K-Raudoista, Rautioista sekä hyvin varustelluista puutavaraliikkeistä kautta maan. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme! Tehtaallamme ei ole vähittäismyyntiä.
© Arvolista Oy | Site Engine By Megative Tmi